Mandag-torsdag 8.00 – 18.00
Fredag 8:00 – 15:00

Jyllingecentret 6
4040 Jyllinge

Individuel behandling

Når du får en tid hos Jyllinge Fysioterapi er du garanteret en individuel, omfattende og konstruktiv behandling.

Vi vil altid starte med en grundig 360 graders undersøgelse af de gener, som du kommer med, inklusiv personlig samtale og den række af undersøgelser, der er nødvendige for at du får den rette diagnose og dermed det rette behandlingsforløb.

Dine smerter eller fysiske udfordringer kan sidde mange forskellige steder i kroppen – og også udspringe et andet sted end lige dér, hvor du mærker smerten eller den pågældende udfordring. I fællesskab og med dig i det absolutte centrum finder vi frem til den bedste løsning for dig.

 

Behandlingsmuligheder

Blandt vores dygtige fysioterapeuter vil der altid være én, der er ekspert på netop dine udfordringer eller gener. Og både vores viden og vores fysiske rammer garanterer, at vi kan stille den rette diagnose og tilbyde den helt rette behandling og det rette behandlingsforløb. Hvis du vil vide mere om vores mange behandlingsformer, kan du klikke rundt i boksen hér under.

ÅBNINGSTIDER

ÅBNINGSTIDER
Mandag – torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00

Idrætsklinik
Kontakt os for tidsbestilling

Træning
Mandag – Torsdag 8.00 – 18.00
Fredag 8.00 – 15.00

KONTAKT OS

46 73 30 04

Send os en mail:
info@jyllinge-fysioterapi.dk


Jyllinge Fysioterapi

Jyllingecentret 6
4040 Jyllinge

Chockbølge

Læs mere

Laser behandling

Elektrisk stimulation

Manuel behandling

Kinesiotape

Ultralyds behandling

Kortbølge behandling

Øvelsesterapi

Behandlingsformer

Chokbølge

Med denne behandlingsform skyder vi lydenergibølger ind i det væv, der er skadet. Det irriterer det skadede væv, så kroppen naturligt og automatisk danner nye blodkar, der kan tilføre ny og energi til vævet. Herefter restituerer kroppen så at sige sig selv.

En chokbølgebehandling tager 15-30 minutter, og gennemsnitligt skal der tre-fire behandlinger til for et blivende positivt resultat. Cirka 80 procent bliver raske af denne type behandling og kan dermed undgå operation og/eller varige smerter.

Behandlingen er meget effektiv til hælspore, springerknæ, achilles-sene tendinit, løberknæ, afklemningsproblemer i skulderen.

Elektrisk stimulation – TENS

Det fulde navn for denne behandling er transkutan elektrisk nervestimulation – forkortet TENS. Det er en teknik, hvor der bruges elektricitet til at hjælpe med blandt andet smertelindring og muskelstimulation. Elektroder placeres over det smertende væv, og du bliver faktisk en del af et lukket kredsløb, hvor små bølger af elektriske impulser sendes gennem elektroderne til led eller muskler.

Behandlingerne tager 10 til 40 minutter. Du vil føle varme eller en prikkende fornemmelse i området under elektroderne – og det er helt normalt.

Du er selv med til at bestemme, hvor høj intensiteten skal være – og vi kan garantere, at det ikke gør ondt.

Denne type behandling er effektiv i forhold til eksempelvis migræne, spændingshovedpiner, kræftsmerter, artitis/gigt, betændelse, senetilhæftningssmerter, kroniske smerter og smerter efter operationer eller fødsel.

Behandlingen fjerner affaldsstoffer og væskesamlinger og kan nedsætte muskelspændinger ved at stimulere en rytmisk sammentrækning af musklerne. Smertelindringen foregår ved at stimulere kroppens produktion af endorfiner.

Kinesiotape

Denne behandlingsform blev udviklet af Dr. Kenso Kase i 1973 med det formål at udnytte kroppens naturlige helingsprocesser 24 timer i døgnet. Tapen er af bomuld med akrylbelægning og er vævet i bølger. Den skal ligge på huden fire til seks dage ad gangen, og behandlingen kan kombineres med andre behandlinger, såsom kompression eller massage eller træning.

Tapen er effektiv til at nedsætte muskelspændinger, øge restitutionen og nedsætte muskeltræthed og kramper. Den hjælper ydermere kroppen med at fjerne affaldsstoffer, væske og blødninger og nedsætter smerte i det område, den er placeret. Slutteligt kan tapen hjælpe med at korrigere led og dermed genskabe kroppens normale funktion.

Kortbølgebehandling

Kortbølgebehandling er behandling med elektromagnetisk energi, som kan stimulere til hurtigere heling af akutte og kroniske bløddelsskader. Under behandlingen placeres en skærm over det væv, der skal behandles. Kortbølgebehandling kan blandt andet bruges til at minimere betændelse i vævet, til at sprede blod- og væskeansamlinger eller til for knoglebrud eller læsioner i muskler eller led til at hele hurtigere.

Laserbehandling

Laserbehandling er en koncentreret lysenergi, som tilføres cellerne omkring de områder af kroppen, hvor smerten eller problemerne sidder. Cellerne bruger denne energi til at fremskynde helingsprocessen, fordi immunforsvaret styrkes og blodgennemstrømningen øges.

Som regel vil du kunne mærke en positiv effekt allerede efter de første to-tre behandlinger. Laserbehandling bruges blandt andet til sportsskader, gigt- og ledsmerter, overbelastningssmerter, betændelse og til reducering af arvæv og beskadiget bindevæv.

Manuel behandling

Manuel behandling kan være rigtig mange ting, eksempelvis massage eller udspænding af muskler, ledbånd, ledkapsler, samt mobilisering af stramme led. Metoden vælges i samråd med dig og afhængig af, hvilken type skade, der er tale om, hvor den sidder og hvor længe, du har gået rundt med den.

Den manuelle behandling drejer sig ikke bare om at behandle en skade, en smerte eller et fysisk problem, men også om at finde frem til måder, hvorpå du kan forebygge fremtidige smerter.

Ultralydsbehandling

Ultralydsbehandling er lydbølger, der sendes gennem huden til det underliggende væv. Lydbølgerne sætter vævet i svingninger, stimulerer blodcirkulationen og fremmer helingen.

Ultralydsbehandling bruges blandt andet til sportsskader, blodansamlinger, betændelsestilstande, væskeansamlinger og skader i sener, ledbånd og ledkapsler.

Du vil formentlig mærke en positiv effekt allerede efter den første behandling.

Øvelsesterapi

Øvelsesterapi består af individuelt udarbejdede øvelsesprogrammer, der er tilpasset dig og din målsætning. Alle vores fysioterapeuter er uddannet til at give korrekt vejledning i udførelse af øvelser og korrekt gradvis intensivering af træningsbelastningen.

Øvelsesterapi kan f.eks. være kredsløbstræning, bevægelsestræning, styrketræning, korrektion af kropsholdning, træning af muskelfunktioner, balancetræning, afspænding og vejrtrækningsøvelser.