Mandag-torsdag 8.00 – 18.00
Fredag 8:00 – 15:00

Jyllingecentret 6
4040 Jyllinge

SuperSole

I vores klinik støder vi tit på klienter – i alle aldre og på alle aktivitetsniveauer – der med fordel kunne supplere deres behandling med en SuperSole indlægssål.

Indlægssålen retter op på skævheder i fod og krop, aflaster overbelastede led og muskler, sikrer at dysfunktionelle led og muskler kommer i gang igen og sikrer medbevægelse i knogleled og muskulatur.

Indlægssålene fra SuperSole fremstilles af fysioterapeuter og er en del af et større SuperSole-koncept bygget op omkring fysioterapi. Det er et helt behandlingssystem for fodrelaterede problemer, som kombinerer den velkendte fysioterapeutiske behandling i form af øvelsesterapi, mobilisering og manipulering med muligheden for at fremstille individuelt tilpassede indlægssåler til de patienter, der har behov for det. Du kan se mere på www.supersole.dk

Hvorfor SuperSole?

Skævheder i ryg, hofte eller knæ kan skyldes, at fundamentet – foden – er ude af balance. Det er lige så elementært, at man ikke kan behandle fodproblemer uden at undersøge, hvordan en ændring i fodens statik, eksempelvis ved brug af et indlæg, påvirker resten af kroppen.

ÅBNINGSTIDER

ÅBNINGSTIDER
Mandag – torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00

Idrætsklinik
Kontakt os for tidsbestilling

Træning
Mandag – Torsdag 8.00 – 18.00
Fredag 8.00 – 15.00

KONTAKT OS

46 73 30 04

Send os en mail:
info@jyllinge-fysioterapi.dk


Jyllinge Fysioterapi

Jyllingecentret 6
4040 Jyllinge